Burkely

BURKELY & ZWAAN In deze wereld waar alles veel te snel gaat, met een hoop kennis hebben en waarbij presteren centraal staat. Smeekt deze dynamische wereld om producten die het leven net een stukje gemakkelijker maken. Met de Nederlandse nuchterheid in ons achterhoofd zorgt Burkely voor down-to-earth producten voor iedere dag. Deze producten begrijpen je drukke leven en ondersteunen dit door hun eenvoud. Stoere ledersoorten en functionele designs. Bij Burkely streven ze ernaar producten te maken die passen bij elke situatie.

Down to earth  Bij Burkely geloven ze in de kunst van de eenvoud en dat zie je ook weer terug in onze Nederlandse nuchterheid. Burkely en Zwaan onderscheiden zich door het gebruik van ruwe leersoorten en modieuze designs met in hun achterhoofd dat het functioneel moet zijn.

Loyaliteit  Burkely ziet haar klanten als een van haar vrienden. Zij luisteren en vertalen hun gedachten met hun kennis tot succesvolle producten. Zij hechten veel waarde aan de relatie met de winkelier en hun consumenten.

Verrassend tijdloos  Voor Burkely bestaat er niet zoiets als tijd. Ze creëren producten die passen bij elk moment van de dag en voor het leven. Ondanks dat de producten tijdloos zijn, streven ze ernaar om de klanten van Zwaan elk seizoen weer op verschillende manieren te verrassen.

Op deze pagina vindt u slechts een beperkt assortiment Burkely van wat wij verkopen. Voor een uitgebreid assortiment én de beste service en prijs, komt u langs in onze winkel in het Makado Centrum in Schagen.

Graag tot ziens.

Geen producten gevonden...