Bergschoenen - Wandelschoenen onderwerk

Levertijd: 1-5 werkdagen

Onderwerken bergschoenen en wandelschoenen

Vaak wordt er voor het repareren van het gehele onderwerk van bergschoenen gekozen om de beste pasvorm van de wandelschoenen te behouden. Bij deze reparatie wordt de loopzool van voor tot achter is zijn geheel vervangen. Doordat het profiel van het nieuwe bergschoen onderwerk perfect op elkaar is afgestemd kiezen de meeste klanten voor deze optie in plaats van een losse zool en hak. Hier ziet u een aantal onderwerken die wij veel plaatsen onder bergschoenen. Als u twijfelt elke keuze u moet maken voor uw wandelschoenen neemt u even contact met ons via Email of WhatsApp. Onze schoenmakers kunnen u dan perfect adviseren en zullen u niet op onnodige kosten jagen.

 

Tussenzolen van bergschoenen compleet vergaan

Vaak komen klanten met bergschoenen waarvan de tussenlaag van de onderwerken compleet is vergaan, de zachte laag tussen het onderwerk en de schoenen valt helemaal uit elkaar en is volgens de meeste schoenmakers niet meer te repareren. In de meeste gevallen kunnen onze meesterschoenmakers dit prima repareren door een onderwerk te plaatsen met een geheel nieuwe dempende tussenzool. Bij dit soort schoenreparaties aan uw wandelschoenen raden wij aan om even contact op te nemen met ons zodat wij u kunnen aanraden wat u dient aan te vinken in het schoenreparatie menu. U stuur de wandelschoenen vervolgens naar ons op en onze schoenmakers verzorgen de rest.

 

Zolen voor bergschoenen en wandelschoenen

Hierbij bedoelen wij het voorste gedeelte van de bergschoenen. Het gehele onderwerk bestaat uit een hakgedeelte, een geleng en de loopzool. In vaktermen wordt dit een halve zool genoemd. Deze halve zolen zijn prima te repareren door onze schoenmakers, het is dus niet altijd noodzakelijk dat het gehele onderwerk vervangen wordt als allen de voorzool is versleten. Onze reparatie service zal altijd een zo voordelig mogelijke reparatie aanbieden als de rest van uw bergschoenen nog in goede staat verkeerd. Wij zien u immers graag terug met uw wandelschoenen, zowel in de winkel als online.

 

Hakken voor wandelschoenen

Na intensief gebruik van wandelschoenen zullen uiteindelijk de hakken als eerste zijn versleten, zeker als de wandelschoenen gebruikt worden op een harde ondergrond zullen de hakken eerder gerepareerd moeten worden. Bij uw online schoenmaker kunnen hakken apart vervangen worden van de zolen, ook bij bergschoenen met een doorlopende zool zijn de hakken prima apart te repareren. Laat u dus niet van de wijs brengen door een plaatselijke schoenmaker die zegt dat dit niet mogelijk is.

 

Bergzolen voor loopschoenen

De zolen van loopschoenen voor lange wandelingen noemen onze schoenmakers ‘bergzolen’ Dit omdat deze halve bergzolen een totaal andere samenstelling en profiel hebben dan een zool die geplaatst wordt onder gewone schoenen. Bergzolen zijn veerkrachtig, enorm slijtvast en zijn voorzien van een grof profiel voor de beste grip. Stuur uw favoriete loopschoenen op naar de online schoenmaker en onze meesterschoenmakers zullen de zolen weer perfect repareren zodat u weer klaar bent voor lange wandelingen.

 

Prijzen voor bergschoen reparaties

De prijzen voor het repareren van bergschoenen en wandelschoenen variëren enorm in Nederland. De laatste jaren hebben wij onderzocht welke prijzen er voor bergschoen reparaties worden gehanteerd. Met trots hebben wij geconstateerd dat u bij ons voor zeer concurrerende prijzen uw bergschoenen kunt laten repareren. Bij het repareren van bijvoorbeeld alleen de hakken, verplichten wij u niet om ook andere reparaties uit te laten voeren aan uw bergschoenen. U bepaald via ons eenvoudige menu zelf wat u wilt laten repareren aan uw wandelschoenen. Stuur uw bergschoen reparatie op naar onze schoenmakers en zij verzorgen de rest.

 

Bergschoenen waterdicht maken

Zonder meerprijs zullen wij uw bergschoenen altijd even behandelen tegen water en vuil. Ook bij een relatief goedkope reparatie zoals een paar zolen onder bergschoenen, zullen onze schoenmakers de wandelschoenen even met het juiste product behandelen voor een waterdicht resultaat. Neem de tijd en kijk even wat er allemaal mogelijk is met onze online schoenreparatie service.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »